(foto) Accidentul de aseară din centrul capitalei. Ce s-a întâmplat acolo?!

Rețele de socializare au fost împânzite aseară de redistribuiri a unor fotografii în care se putea vedea un automobil accidentat la doar câțiva metri de monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt din centrul capitalei.

FOTO: facebook.com/ruslan.procop

Ne-am dorit să aflăm mai multe despre acest eveniment nefericit și am primit o reacție de la Natalia Stati, ofiţer de presă a Direcţiei Municipale a Poliţiei Capitalei, care ne-a comunicat următoarele:

“Poliția a fost sesizată la ora 22:30, precum că la intersecția bd. Ștefan cel Mare și Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni, a avut loc un accident rutier cu tamponare în obstacol. La fața locului imediat s-a deplasat un echipaj al secției documentare accidente rutiere al Direcției de Poliție al mun. Chisinau, care, ajunși la fața locului, în cadrul documentării, a stabilit că automobilul de marcă Porsche, condus de un șofer în vârstă de 32 de ani, deplasându-se pe bulevardul central al capitalei şi efectuând manevra de virare la stânga spre strada Bodoni, a pierdut controlul volanului și s-a tamponat în scările din preajma monumentului. Șoferul nu a avut de suferit, iar alți participanți la trafic nu au fost implicați în acest accident. Șoferul riscă o amendă de 1.500 lei și șase puncte de penalizare.”

FOTO: INSP

Din imaginile distribuite pe rețelele de socializare putem vedea un Porsche Panamera care a derapat în scările din preajma monumentului lui Ștefan cel Mare și Sfânt, cel mai probabil pentru că șoferul a pierdut controlul asupra mașinii din cauza vitezei și a asfaltului umed.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/