(foto) Acest Mercedes-Benz CLS îşi caută un alt proprietar. Are 600 CP şi faţă de GAZ-21 Volga

Un exclusiv exemplar “GAZ-21 Volga” este de vânzare pentru practic 7.000.000 de ruble (78.600 de euro)! Costul văzut exagerat de unii este motivat – ceea ce vedeţi în imagine este de fapt un Mercedes-Benz CLS 55 AMG de primă generație, doar că stilizat sub emblematicul autoturism sovietic!

Autentice sunt doar blocurile optice frontale şi stopurile. Asemănătoare cu cele originale sunt barele de protecţie, capota şi capacul portbagajului. Însă interiorul, compartimentul motorului şi cel al portbagajului au fost lăsate neatinse, acestea şi fiind elementele după care Mercedes-ul se dă de gol.

Conform descrierii anunţului, automobilul a fost modificat în Germania de către atelierul GAD Motors, iar exploatarea a avut loc în Spania. Pe bord are indicaţi aproximativ 30.000 de km. Împreună cu maşina se mai dă în schimb un set de acte fără de care ar fi imposibilă înmatricularea acesteia în Federaţia Rusă, cel puţin.

Nu se cunoaște anul producției Mercedes-ului original, însă se menţionează că motorul său V8 a fost forţat să producă 600 de CP. Din punct de vedere tehnic totul este ok. Recent a fost chiar polişată şi tratată cu trei straturi de ceramică.

“Mașina este foarte neobişnuită și individuală pentru cunoscătorii epocii sovietice, dar cu are să ofere mai mult confort și noi tehnologii”, se mai spune în anunţ.

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-video-experimente-cu-masini-un-gaz-21-a-fost-incrucisat-cu-un-lexus-gs/
https://autoblog.md/foto-un-gaz-21-volga-unic-se-vinde-germania-la-pretul-unui-supercar/
https://autoblog.md/video-tuning-de-3-milioane-de-ruble-ce-ascunde-dedesubt-si-la-interior-acest-gaz-21-volga/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/