(foto) Anunţul zilei: În Chişinău este de vânzare o locomotivă turbo diesel

De câteva zile, pe cel mai popular portal de anunţuri din ţară, este încă activă o ofertă prin care se propune spre vânzare o locomotivă! Până la momentul de faţă anunţul a fost văzut de aproximativ 5.000 de oameni!

FOTO: wikimedia.org

Potrivit vânzătorului, motivul pentru care este vândută e lichidarea întreprinderii la care activa. Starea sa tehnică este una ideală după ce a suportat o reparaţie capitală. Costă maşinăria 10.000 de euro şi se poate cumpăra inclusiv în credit!

Locomotiva în cauză este de model ТГК2, făcut de uzina constructoare de maşini din Kaluga, Federaţia Rusă, între anii 1960-2008. Sub capotă are un turbo diesel care produce 250 CP şi un cuplu la sigur uriaş, dar pe care nu l-am putut afla exact din cauza diferitelor date specificate de diferite surse.

Are o lungime de aproape 8.3 metri şi o greutate de 28 de tone. Poate dezvolta o viteză maximă de 30 km/h când este folosit pentru a împinge vagoane sau 60 de km/h când le tractează. Greutatea maximă a “remorcii” tractate nu trebuie să depăşească 700 de tone!

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/