(video) Mai interesant decât un G-Class! Iată de ce este capabil E-Class All-Terrain 4×4² în off-road

Mercedes-Benz a arătat în mai multe detalii posibilităţile prototipului All-Terrain 4×4², o maşină premium care poate aborda cu uşurinţă cele mai dificile situaţii din off-road.

Aceasta a fost construită pe baza modelului obişnuit E-Class All-Terrain, însă este dotată cu o nouă suspensie, reductoare speciale pe arbori şi un motor V6 turbo care nu este disponibil pe maşina de serie anterior menţionată.

*Pot fi activate subtitrări în limba engleză!

Cele mai multe modificări s-au făcut la suspensia lui E-Class All-Terrain 4×4². În partea frontală a apărut un nou subcadru, s-au schimbat punctele de prindere a braţelor şi chiar cele a roţilor. Drept urmare, garda la sol a crescut până la 420 de mm.

Suplimentar, maşina a primit nişte roţi pentru off-road cu jante de 20 de inci şi nişte bosaje pentru protecţia aripilor, care au fost imprimate 3D.

Autovehiculul a fost construit anul trecut de către ingineri Mercedes-Benz pentru distracţie, însă cu permisiunea oficială a companiei. Tot atunci s-a vehiculat că ar putea fi lansată o ediţie limitată de maşini, însă germanii cel mai probabil încă se gândesc dacă să o facă sau nu.

Amintim că Mercedes-Benz are în gama de modele break-ul E-Class All-Terrain, care nu are o gardă la sol atât de mare precum a prototipului, însă e mai mare decât cea a unui break obişnuit. Maşina poate fi comandată în Republica Moldova în două versiuni: E 220 d 4MATIC All-Terrain – de la 48.350 de euro şi E 400 d 4MATIC All-Terrain – de la 63.340 de euro.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/