(foto) Ar fi fost la un pas de explozie! Cum s-a răsturnat în această noapte un şofer pe traseul Chișinău-Bălți

Circulaţi cu viteză adaptată la condițiile de drum şi nu uitaţi: nu trebuie să trecem prin tragedii pentru a înțelege gravitatea consecințelor rezultate din încălcarea normelor legale privitoare la viteză!

Un coleg de-al nostru din trafic era cât pe ce să-şi piardă viaţa în această noapte. Mai mult, exista şi riscul unei explozii după ce rezervorul de gaz practic s-a rupt din locul unde era montat, în portbagaj.

La 12 noiembrie, în jurul orei 1:00, pe traseul Chișinău-Bălți, în preajma localității Bravicea şi chiar pe un pod din câte se pare (deci exista şi riscul de răsturnare peste el) s-a produs un accident rutier soldat cu o persoană traumatizată.

Șoferul, un bărbat de 32 ani din Telenești, aflându-se la volanul unui automobil de marca Opel, ce aparține unei companii de taxi, deplasându-se în direcția municipiului Bălți, având exces de viteză a pierdut controlul volanului şi a fost proiectat într-un obstacol de pe marginea drumului. În urma impactului, șoferul a primit diverse traumatisme, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, care afectează nu doar participanţii la trafic, dar şi familiile acestora, Inspectoratul Național de Securitate Publică recomandă conducătorilor auto:

  • să adapteze în permanenţă viteza de deplasare la condiţiile necesare pe sectorul respectiv de drum, selectând viteza de deplasare nu doar după limita admisă de lege, ci după limita de siguranţă;
  • să nu subestimeze dificultăţile generate de condiţiile meteo sau pe timp de noapte.

Totodată poliția atenționează administratorii companiilor de taxi despre responsabilitatea pentru activitatea șoferilor care prestează servicii cetățenilor. Siguranța în trafic este responsabilitatea tuturor! Viața are prioritate, iar nerespectarea regulilor circulației rutiere poate avea urmări fatale!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/