(foto) Așa se provoacă tragediile! Un şofer care şi-a obţinut permisul în luna iunie, prins cu 197 km/h

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Așa se provoacă tragediile! În această noapte, polițiștii au surprins un Mercedes-Benz condus cu viteza de 197 km/h pe traseul R6, în apropierea orașului Sîngerei, depășind limita de viteză cu 107 km!

Dar mai interesantă decât încălcarea propriu-zisă este menţiunea că şoferul în vârstă de 29 de ani, locuitor al satului Pelinia din raionul Drochia, şi-a obținut permisul în luna iunie curent în străinătate.

Poliţiştii nu au stat mult pe gânduri şi i-au aplicat o sancţiune din rândul celor actualizate recent pentru depăşirea vitezei: 3.750 de lei amendă și drept de conducere suspendat pe un termen de 60 de zile!

Iar cu o zi mai devreme, doi șoferi au rămas fără permis de conducere, fiind sancționați pentru depășirea limitei de viteză

Primul caz a avut loc pe acelaşi traseu R6, în apropierea satului Bilicenii Vechi din raionul Sîngerei, unde un tânăr de 21 de ani, fiind la volanul unui automobil de marca Skoda, se deplasa cu viteza de 186 km/h, depășind limita cu 96 km/h. Acesta a fost sancționat cu amendă de 3.750 de lei și suspendarea exercitării dreptului special de a conduce vehicule pe un termen de 60 de zile.

Cel de-al doilea caz a avut loc în aceeași localitate. Un șofer de 31 de ani, aflat la volanul unui BMW, se deplasa cu viteza de 169 km/h, depășind limita admisă cu 79 km/h. Acesta a fost sancționat cu 2.250 de lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe un termen de 30 de zile.

Depășirea limitelor legale de viteză și viteza neadaptată la condițiile de trafic sunt cauzele principale ale accidentelor rutiere grave soldate cu victime, produse pe drumurile publice. Poliția solicită repetat respectarea limitei de viteză și a regulilor de circulație rutieră!

Cmentariile sunt închise