(foto) Asta nu ţi-i catalizator! Un bărbat şi-a găsit peste noapte maşina hibridă spartă şi bateria furată

Un nou caz de spargere şi furt dintr-o Toyota Prius, în acest caz dintr-o versiune V, produsă în anul 2015. În noaptea zilei de 30 martie curent, spre dimineaţă, hoţi au prădat un exemplar lăsat în curtea de pe adresa bd. Mircea Cel Bătrân 34/5. Fiind deschis prin spargerea unui geam lateral, răufăcătorii au scos contra cronometru bateria sistemului de propulsie hibrid care cântăreşte câteva zeci de kg.

Hoţii au mai luat cu ei şi alte bunuri, inclusiv stopurile maşinii. Proprietarul roagă în acest sens să fie ajutat de oricine a văzut sau auzit despre ceva sau cineva suspect, în vederea găsirii, recuperării şi pedepsirii infractorilor. În caz că deţineţi informaţii îl puteţi telefona pe Marin la nr. de contact 069923011.

Situaţia în care s-a pomenit a ajuns a fi cunoscută şi în online-ul moldovenesc. Mai mulţi şoferi au reacţionat cu regrete la cele întâmplate, deşi unii i-au sugerat să nu se bazeze prea mult pe acţiunile poliţiei, iar alţii au spus că sunt gata să facă front comun pentru a-i găsi pe răufăcători cu propriile forţe.

O baterie nouă pentru Toyota Prius V costă în jur de 2.000 de euro!

FOTO: facebook.com/grasumarin3223
FOTO: facebook.com/grasumarin3223

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-de-acum-inainte-furtul-masinilor-noi-toyota-si-lexus-va-fi-inutil-iata-de-ce/

(foto) Încă o victimă! Unde a avut loc de această dată “răpirea” catalizatorului unei Toyota Prius

(foto) Încă o victimă! Unde a avut loc de această dată “răpirea” catalizatorului unei Toyota Prius

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/