(foto) Încă o victimă! Unde a avut loc de această dată “răpirea” catalizatorului unei Toyota Prius

S-a întâmplat după cum s-a anticipat, chiar mai devreme decât ne-am fi aşteptat! După recentul caz de furt a unui catalizator de la o Toyota Prius din sectorul Botanica, în grupul clubului din Moldova, dedicat acestui model de maşină, au fost publicate nişte imagini de la faţa locului unei noi infracţiuni.

Nu cunoaştem dacă autorul imaginilor este şi proprietarul automobilului, însă din fotografii putem observa că hoţii au acţionat după un plan de acţiuni identic: au ridicat maşina pe un cric, au tăiat sistemul de evacuare a gazelor de eşapament chiar de sub motor, au luat piesa de preţ şi au coborât din nou vehiculul cu toate roţile pe pământ. Toată operaţiunea s-a întâmplat în această noapte pe strada Costiujeni din suburbia Codru.

Sperăm că poliţia i-a act de aceste tendințe noi în preferințele hoților de piese auto din Moldova şi în scurt timp va identifica răufăcătorii înainte ca numărul cazurilor să crească semnificativ. Amintim că aceşti catalizatori sunt scumpi ca piese de schimb, având un preţ care poate ajunge la minim 500 de euro bucata, însă mai mulţi posesori de modele Prius sunt de părere că pe hoţi mai mult îi interesează să extragă din ele cantitatea mică de metale scumpe din care sunt formate.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

(video) Situaţia ciudată a unui şofer din Chişinău după ce maşina i-a fost spartă. Hoţul umbla după piese de Prius cu un Prius

Cmentariile sunt închise