(foto) Atelierul Carbon Motors a declarat război plasticului de la interiorul modelelor G-Class W463

Atelierul Carbon Motors a declarat „război” tuturor elementelor din plastic care se pot regăsi în modele mai vechi a Mercedes-Benz G-Class W463.

Clienţii pot opta pentru o înlocuire a materialelor panoului de bord, a consolei centrale şi a panourilor uşilor cu o piele de culoare neagră.

Vezi şi: (foto/video) Mercedes-Benz a reîntors în serie versiunea Professional a tot-terenului G-Class

mercedes-g-class-by-by-carbon-motors (1)

Pe lângă aceasta, habitaclul poate fi decorat cu inserţii din fibră de carbon, scaunele pot fi tapiţate cu piele de culoare neagră şi cusături de culoare roşie. Tavanul poate fi acoperit cu Alcantara.

Schimbările de la interior se termină prin instalarea unor materiale care oferă o izolare fonică mai bună şi a unui sistem audio performant cu subwoofer JL (500 W).

Mai mult, se spune că tot-terenul este modificat în colaborare cu firma MD Commerce, însă nu s-au oferit detalii. Totuşi, observăm noi faruri cu LED-uri, un troliu şi jante care nu sunt originale, încălţate în pneuri speciale pentru off-road.

Suspensia poate fi resetată, iar motoarele pot primi un upgrade, însă din nou caracteristicile tehnice sunt ţinute în secret.

Vezi şi: A fost fotografiat prototipul habitaclului noii generaţii Mercedes-Benz G-Class. Iată cum arată

Cmentariile sunt închise