(foto) Au început testele noului Duster! Iată cum va arăta modelul de serie

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Noul Duster a fost observat pentru prima dată la teste! O maşină camuflată cu numere de înmatriculare specifice celor de probe a fost surprinsă pe o şosea dintr-o locaţie necunoscută exact.

Chiar dacă este acoperit cu folie din cap până-n picioare, formele cel mai probabil finale ale caroseriei se văd clar şi astfel un lucru este cert – este inspirat de Dacia Bigster Concept din 2021.

Din ce puteţi vedea şi voi, se remarcă forma arcurilor roţilor, a hayonului cu un spoiler superior şi o lunetă mai îngustă, a stopurilor sub forma literei Y întoarse pe orizontală şi a capotei plate, dar care spre capătul frontal coboară brusc în jos. Spaţiul pentru placa de înmatriculare de pe hayon a fost mutat mai sus, la mijloc.

Noile faruri cu elemente LED sau chiar full LED sunt mai înguste, iar portierele ar putea avea scoase în relief nişte linii. Apropo, doar pe portierele frontale se văd mânere tradiţionale, în timp ce pe uşile posterioare acestea sunt ridicate la nivelul geamurilor.

Viitorul Renault/Dacia Duster va fi construit pe platforma modulară CMF-B, dezvoltată în comun cu Nissan şi utilizată de noile Sandero, Logan şi Jogger. Pe lângă versiunea standard cu cinci locuri, noul Duster va exista şi într-un format cu ampatament mai lung şi cu șapte locuri. Nu se exclude că această maşină din urmă va fi un model separat cu altă denumire, de exemplu Bigster.

Se presupune că premiera celei de-a treia generații Renault/Dacia Duster va avea loc până la finele anului curent, iar pe piaţă va ajunge în 2024. În continuare va fi oferit cu motoare termice, însă va adopta şi soluţii hibride de genul celei introduse pe Jogger. Sub riscul dispariției sunt puse unităţile diesel.

Şi iată cum ar putea arăta cu o mare probabilitate noul Duster:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/