(foto) Audi s-a gândit să lanseze R8 LMS GT2 Color Edition pentru a fi şi nişte maşini de colecţie

La scurt timp după primele două victorii majore ale Audi R8 LMS GT2 la Monza, divizia Audi Sport customer racing lansează o serie mică de mașini de curse ceva mai exclusive. Șase culori caracteristice transformă cea mai puternică versiune a modelului R8 LMS în articole individuale de colecție.

“Pentru prima dată în istoria de 13 ani a diviziei, oferim clienților noștri un astfel de concept de culoare. Cu un singur exemplar per culoare, ediția limitată garantează individualitate pură și nu va fi lansată a doua oară. Este unică în comparație cu concurenții noștri și atrage atenția – fie ca obiect de colecție, fie ca mașină de curse în zilele de circuit și competiții”, spune Chris Reinke, șeful Audi Sport customer racing.

Cu 640 CP, actualul Audi R8 LMS GT2 este cel mai puternic dintre cele patru maşini de curse disponibile în portofoliul pentru clienţi. Motorul său V10 l-a accelerat către primele două victorii europene în deschiderea sezonului GT2 la Monza’s Royal Park în 17-18 aprilie. Patru producători de automobile sunt deja angajați în această categorie încă tânără de performanță în curse GT internaționale. Toți erau pe grila de la Monza.

Maşinile din Color Edition vor fi asamblate în paralel cu standardul R8 LMS GT2 la fabrica din Neckarsulm. Cele șase culori vor fi aplicate ca vopsea pe corpul care este realizat în întregime din fibră de carbon. Acest lucru are ca rezultat o soluție neobișnuit de elaborată, de înaltă calitate și durabilă, în contrast cu o folie obișnuită folosită în curse.

Fiecare din cele şase maşini are un preţ de 349.000 de euro plus TVA.

 

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/