(foto) Aventură de neuitat pe Transfăgărășan și Transalpina pentru AutoBlog.MD

O aventură de zile mari se anunță astăzi pentru echipa AutoBlog.MD care se află în aceste zile la Sibiu, de unde va porni să cucerească două dintre cele mai frumoase drumuri de munte din România –  Transfăgărășan și Transalpina.

_DSC1548

Suntem aici la invitația celor de la Porsche care iată ne-au chemat să testăm noul Porsche Macan GTS și uimitorul Cayenne GTS pe aceste serpentine frumoase. Ne vom ridica cu aceste mașini până la o altitudine de 2.500 de metri în cazul Transalpinei și până la 2.039 de metri pe Transfăgărășan.

Astfel vom avea ocazia să testăm din plin puterea motoarelor ce dezvoltă 360 cai putere (500Nm) pe Macan GTS și 440 cai putere (600 Nm) în cazul lui Cayenne GTS.

_DSC8957

Noi vă invităm să ne urmăriți foarte atent pe pagina noastră de Facebook pentru o sumedenie de poze și site-ul nostru pentru impresii de neuitat.

Și cum doar AutoBlog.MD a fost invitat la acest eveniment din Republica Moldova, în curând vom publica și două filmulețe cu impresiile de aici și sfaturi utile pentru cei care vor să viziteze aceste drumuri de munte.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/