(video) E daună totală! Lexus-ul care a rupt un copac pe strada Bodoni, filmat îndeaproape înainte de a fi evacuat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Lexus-ul care a rupt ieri dimineața un copac pe strada Bodoni a fost filmat îndeaproape înainte de a fi evacuat şi, din ceea ce se poate vedea, este o daună totală. Impactul a fost unul deosebit de puternic, iar energia preluată inclusiv de şasiu şi elementele de protecţie ascunse de panourile exterioare ale caroseriei, cu siguranţă a generat şi fisuri care nu se văd cu ochiul liber.

În mod normal acest LX ar trebui să ajungă la piese şi metal uzat, însă cine ştie cum se va proceda până la urmă. Sperăm că nu va fi “resuscitat”, după care să primească vreo “operaţie plastică” în vreun garaj din Chişinău.

Apropo, imaginile filmate îndeaproape ne mai oferă şansa să observăm un lucru. Mai important decât lipsa plăcuţelor de înmatriculare este prezenţa unor anvelope care nu sunt specifice sezonului, respectiv încă o amendă pe care o va primi proprietarul!

Cât priveşte persoana care a condus acest Lexus şi a fost implicată în accident, după care a fugit de la faţa locului împreună cu nişte pasageri, conform spuselor unui martor, aceasta încă nu a fost găsită de poliţie!

Cmentariile sunt închise