(foto/update) Accident matinal lângă USM. Un scump Lexus LX a fost boţit urât, iar şoferul a dat bir cu fugiţii

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update #5)


(update #4) Primele imagini de după producerea accidentului:


(update #3) Noi detalii oficiale despre accident ne spun că accidentul din zonă a implicat două autoturisme! SUV-ul Lexus a intrat în contact cu un VW, după care a fost proiectat într-un semafor şi într-un copac.

Conducătorul automobilului Lexus a părăsit locul accidentului rutier şi urmează a fi stabilit locul aflării acestuia. Cu traumatisme ușoare s-a ales șoferul de 53 de ani din VW.

Se stabilesc alte circumstanțe.


(update #2) Impactul a fost atât de puternic, încât a fost rupt un copac și cel puţin un pilon cu câteva indicatoare rutiere.


(update #1) Potrivit ofițerului de presă al Poliţiei Capitalei, Svetlana Scripnic, accidentul a fost înregistrat la ora 5:30. Preliminar, careva persoane traumatizate nu au fost.

Cu mai multe detalii revenim!


Un masiv şi scump SUV de model Lexus LX a fost implicat într-un accident rutier pe strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni, în preajma USM. Un cititor AutoBlog.MD i-a imortalizat starea şi din ceea ce se poate observa, pare a fi o daună totală. Partea frontală, zona motorului şi cel puţin ambele punţi au fost afectate. Şi în habitaclu airbagurile au fost declanşate.

SUV-ul s-a oprit întors contra sensului de deplasare pe această stradă. La faţa locului se mai pot observa nişte angajaţi de la Spaţii Verzi, dar şi bucăţi de crengi/lemne rupte. Nu se exclude că maşina a fost proiectată într-unul dintre copacii de la marginea drumului.

Imediat primim informații de la poliţie cu mai multe detalii despre ce s-a întâmplat.

Articolul se actualizează…

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/