(video) Primele imagini de după producerea accidentului de pe strada Bodoni. Cum arată a doua maşină

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În spaţiul online au apărut primele imagini video, filmate la scurt timp după producerea accidentului din intersecţia străzilor Bodoni – Kogălniceanu în această dimineaţă devreme. Materialul video confirmă implicarea a două automobile şi arată care este starea celui de marcă VW.

Curios este că şi sedanul s-a oprit întors contra sensului unic de deplasare pe strada Bodoni, semn că impactul a fost deosebit de puternic. Acesta este afectat semnificativ în partea frontală şi are la fel o pernă de aer declanșată.

VIDEO: Dima Cuciuc

„Lexus-ul a trecut la roșu cu viteză mare, lovind VW-ul, doborând semaforul, indicatorul rutier şi un copac din rădacini, după care șoferul şi pasagerii din Lexus au fugit de la faţa locului accidentului”, afirmă autorul imaginilor.

Amintim că şoferul din Lexus a părăsit locul accidentului şi este căutat, iar VW-ul era condus de un bărbat de 53 de ani, care s-a ales cu traumatisme uşoare. Poliţia ar cunoaşte deja cine se face vinovat, asta dacă acele camere de supraveghere ale traficului sunt active şi, respectiv, au surprins momentul accidentului.

Vezi şi:

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/