(foto) Bălți: Un minor a ieșit la plimbare cu mașina de teren a fratelui său și iată rezultatul

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Este cu siguranță unul din acele accidente care servesc involuntar drept reclamă pentru modelul mașinii și marca producătoare… Însă este și unul care scoate în evidență problema apariției pe drumuri a celor care nu trebuie să apară pe ele.

Ieri noaptea, 19 august, în jurul orei 23:05, poliția din raionul Rîșcani a fost rugată să intervină pentru documentarea unui accident. O mașină de teren a fost direcționată în gardul unei case din Bălți.

La fața locului s-a găsit un adolescent de 17 ani, ieșit la plimbare cu o Toyota Land Cruiser. Mașina aparține fratelui său mai mare. Cheile le-a luat, însă nu se menționează dacă a făcut-o cu permisiune. ”Șoferul” nu a reușit să controleze vehiculul și la un moment dat l-a dat într-un gard de pe strada Corlătenilor din Bălți.

În urma accidentului nu au fost înregistrate victime și nici minorul nu a avut de suferit. Iar testul alcoolscopic a indicat un rezultat negativ.

Deși lovitura a fost suficient de puternică pentru a strica porțiunea de gard, SUV-ul s-ar fi ales doar cu niște zgârieturi și/sau fisuri la bara de protecție.

Pentru a preveni incidente similare, poliția recomandă proprietarilor de automobile să fie atenți unde își păstrează cheile și să le depoziteze într-un loc inaccesibil minorilor.

Vezi și: (video) Accident bizar în Italia cu două modele Ferrari. Momentul când ambele se izbesc într-un gard din beton

Cmentariile sunt închise