Detroit 2017: Transmisiune LIVE de la standul companiei Mercedes-Benz

Am trecut în 2017 şi ne aşteptăm la un an plin de noutăţi în industria auto. Premierele nu vor conteni, iar tehnologiile vor continua să se dezvolte în diferite părţi ale planetei.

Primul eveniment major care va începe în curând va fi North American International Auto Show, ediţia 2017, care se va desfăşura în oraşul american Detroit între 8-22 ianuarie (pentru public 14-22 ianuarie).

FOTO: amazonaws.com

De acolo nu vor lipsi nemţii de la Mercedes-Benz, care vin în forţă să prezinte mai multe modele. Una dintre cele mai importante este GLA care se va alege cu o gamă extinsă de motoare, un interior şi un design exterior actualizat, dar şi cu dotări noi.

Vezi şi: (foto) Mercedes-Benz GLA va suferi un mini-facelift şi va fi prezentat la Detroit Auto Show

Totodată, Salonul Auto va fi o platformă de lansare în premieră publică a noii generaţii E-Class Coupe, prezentată în spaţiul virtual la mijlocul lunii decembrie a anului trecut.

Vezi şi: (foto/video) Premieră mondială: Noua generaţie Mercedes-Benz E-Class Coupe

Mai mult, Mercedes spune că familia AMG GT continuă să crească, de aceea modelele AMG GT şi AMG GT S vor beneficia de îmbunătăţiri vizuale şi tehnice (facelift), iar pentru a marca cei “50 Years of Driving Performance”, vom vedea şi o maşină specială dedicată aniversării a 50 de ani de la naşterea AMG – AMG GT C Edition 50.

Vezi şi: (foto/video) Premieră mondială: Mercedes-AMG GT Roadster şi Mercedes-AMG GT C Roadster

Mercedes-Benz New Year’s Reception – 9 ianuarie 2017, începând cu ora 2:30, ora Moldovei

https://youtu.be/Irf68-V-Ckw

Mercedes-Benz Press Conference – 9 ianuarie 2017, începând cu ora 16:45, ora Moldovei

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/