(video) Cum să faci așa manevră?! Dovadă de iresponsabilitate ce a dus la un accident pe strada București

Cei care au condus astăzi pe strada București, în direcția sectorului Buiucani, în jurul orei 15:30, au putut observa două automobile care au intrat în contact la intersecția cu strada Nicolae Iorga. Am trecut și noi prin zonă și am observat cele două mașini lovite, dar nu am dat mare importanță accidentului care părea unul obișnuit în traficul din Chișinău.

Câteva clipe în urmă însă, un cititor AutoBlog.MD, căruia ținem să-i mulțumim, ne-a expediat nişte imagini de pe camera de bord a mașinii sale. În secvențele pe care le-am primit putem vedea clar cum a avut loc accidentul și cine este vinovatul acestuia.

Manevra efectuată de șoferul de la volanul modelului Toyota Corolla de culoare albastră este de-a dreptul revoltătoare. O dovadă clară de iresponsabilitate în trafic care ar fi putut aduce urmări grave dacă ambele automobile circulau cu viteză mai mare.

Vă lăsăm și pe voi să vedeți imaginile în filmulețul de mai jos. Dacă cunoașteți proprietarul Toyotei de culoare roșie, nu ezitați să-i expediați acest articol. La sigur îl va ajuta în clarificarea celor întâmplate.

Şi apropo, fiți prudenți în trafic!

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/