Mercedes-Benz nu mai există oficial în Republica Moldova

5

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

S-a adeverit un zvon care circula prin piaţa auto din Republica Moldova, unul care poate fi o veste şocantă pentru fani şi clienţi! Mercedes-Benz nu mai există oficial în ţara noastră, adică nu mai avem un dealer oficial al mărcii premium germane!

Din informațiile pe care le avem de la sediul central al companiei Mercedes-Benz din Germania, zvonul se confirmă!

„At this moment, Grand Premium SRL is no longer our distributor in the Republic of Moldova. We are currently examining how service-related support can be ensured in the market. Please understand that we will not further comment on details.”

„În acest moment, Grand Premium SRL nu mai este distribuitorul nostru în Republica Moldova. În prezent, examinăm modul în care suportul legat de serviciile de mentenanţă (întreţinere) poate fi asigurat pe piață. Vă rugăm să înțelegeți că nu vom mai comenta detaliile.”

Potrivit informațiilor noastre, situaţia ar fi legată inclusiv de un posibil export de automobile noi şi piese în afara ţării, după ce acestea au fost importate pe cale oficială! Drept rezultat i-a fost retrasă licența de activitate.

Amintim că Grand Premium era singurul distribuitor oficial al mărcii Mercedes-Benz în Republica Moldova. Din decembrie 2007 și-a început activitatea, după ce a semnat un contract direct cu Mercedes-Benz (Stuttgart, Germania).

În Republica Moldova, Grand Premium îndeplinea trei funcții: de reprezentant regional, de distribuitor și de service centru care oferă servicii de garanție și reparații post-garanție pentru autoturismele, dar şi camioanele Mercedes-Benz.

Grand Premium SRL avea deschise până la acest moment neplăcut trei centre auto de vânzări, din componenţa cărora făceau parte şi centre de service: două în Chişinău şi unul în Bălţi.

5 Comentarii
 1. Iuliana spune

  Sper ca vor fi examinate si alte probleme care aveau clientii. Familia noastra deservea regulat 3 automobile la ie. Recent sotul a decis sa nu mai mearga la ei pu ca 3 ani la rand dupa ce schimba uleiul si filtrele masina nu mergea cum trebuie. A descoperit ca filtrele nici nu au fost schimbate.Iar uleiul era groaznic. Suma pu schimb era de 10200 lei. A telefonat dar nu am putut hotara nimic. Am decis dupa sarbatori sa scrim scrioare an Germania. Dar acum sper ca vor raspunde pu faptele lor.

 2. Birliuc spune

  Я тоже обращался с жалобой несколько раз в Германию после общения с начальством и хочу сказать что правильное решение в отзыве лицензии. Так держать!!!

 3. Hongqi E HS9 spune

  Nu vă descurajați dragi moldoveni, Mercedes stie că nu mai are masini calitative pentru drumurile noastre,… Deasemenea Renaultul nu reușește sa producă nr necesare de motoare pt emblema mercedes… si de asta restrâng nr de producere… + China nu le mai dă bordcomputer… Mercedesul credeți că chiar nu era în stare să facă reforme în problema exportului spre Ru?

 4. Dima spune

  Am fost si eu odata sa fac o copie la cheie, am avut impresia ca am intrat la cineva acasa, toti mornaiti si vorbeau numai rusa. Asa trebuie

 5. Rom spune

  Nu e problema in limba, principal ca o sa faca lucru sau cum trebuie, dar din pacate nue intoadeauna asa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata