(foto) Bentley Bentayga va avea o versiune cu şapte locuri

Primul SUV din gama britanicilor de la Bentley este disponibil într-o configuraţie nouă a habitaclului – una cu şapte locuri pentru pasageri.

Deocamdată o astfel de opţiune este disponibilă doar pentru clienţii din Rusia, însă în viitor ar putea apărea şi pe alte pieţe.

“Rezultatele vânzărilor modelului Bentayga în Rusia este o dovadă a interesului sporit pe care îl arată clienţii. Suntem bucuroşi să oferim clienţilor dotări opţionale noi, care vor permite personalizarea automobilelor în conformitate cu gusturile şi stilul lor de viaţă”, a declarat şeful Bentley în Rusia, Marco van Aalten.

Un Bentley Bentayga cu şapte locuri dispune de trei rânduri de scaune. Scaunele laterale de pe cel de-al doilea rând se rabatează pentru un acces mai comod pe cele două din rândul trei. Apariţia versiunii cu şapte locuri a lui Bentley Bentayga în face singurul SUV de serie din lume care este disponibil la comandă cu patru, cinci sau şapte locuri.

Pentru decorul interior sunt disponibile două noi variante de furnir: Liquid Amber (care nu a fost folosit niciodată pe niciun model Bentley) şi Dark Stained Madrona. De asemenea, este disponibil un nou sistem de lumină ambientală care standard pune la dispoziţie şase culori, iar opţional paleta poate fi extinsă până la 15 nuanţe.

Pe consola centrală poate fi instalat un nou ceas de la Breitling cu opt diamante.

Lista de opţiuni mai cuprinde un set pentru picnic, pregătit de atelierul Mulliner. Standard acesta este tapiţat cu piele neagră, iar opţional culoarea pielii poate fi ca şi cea a caroseriei.

Amintim că un Bentley Bentayga este disponibil cu un propulsor W12 pe benzină de 6.0 litri sau cel mai nou, cu un diesel de 4.0 litri.

Vezi şi: (foto) Premieră mondială: Bentley Bentayga diesel

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/