(foto) Bizar: Un bărbat și-a riscat viața pentru a înota până la maşina sa scufundată pentru a-și salva țigările

Câteva sute de oameni au fost acum câteva ore martorii unei situaţii bizare pe plaja Redcar din nord-estul Angliei. O autodubă albă a rămas blocată în nisip înainte de a fi înghițită de mare.

Şoferul a intrat cu aceasta pe nisip, tractând o remorcă cu o barcă cu motor, pe aceasta din urmă intenţionând să o descarce în apă. Din motive necunoscute motorul microbuzului nu a mai putut fi pornit ulterior, pentru a pleca de acolo, iar în timp ce şoferul încerca disperat să caute un ajutor, apa a început să înmoaie nisipul de sub roţi.

În timp ce părea inițial că maşina putea fi salvată, cu un tractor care încerca să o tragă, eforturile au fost în cele din urmă în zadar după ce frânghia s-a rupt. Mareea în scurt timp a făcut ca apa să inunde tot habitaclul, iar când nivelul apei s-a ridicat complet, microbuzul se afla deja la circa 30 de metri de ţărm.

Evenimentele bizare din ziua de duminică au luat o întorsătură şi mai ciudată în momentul în care un bărbat a decis să înoate spre maşină pentru a salva… patru pachete de ţigări. Bărbatul, care ar fi proprietarul vehiculului, a refuzat să comenteze incidentul, dând de înţeles că îl va recupera atunci când apele se vor retrage.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/