(video) Premieră mondială: Noul Mercedes-Benz T-Class, cu preţ de start sub 30.000 de euro

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Cu noul T-Class, Mercedes-Benz aduce confort în segmentul de furgonete mici şi private, oferind în același timp o cale de intrare în lumea mărcii cu stea tuturor celor care au nevoie de mult spațiu. Acest model complet nou combină multifuncționalitatea și o cantitate imensă de spațiu cu un nivel de echipare de vârf.

În Germania, preţul de pornire va fi sub 30.000 de euro pentru versiunea T 160 cu motor pe benzină de 102 CP, transmisie manuală și specificații de bază.

Caracteristici cheie:

  • Din păcate sau nu, modelul de serie standard nu a preluat designul exterior al conceptului, unul care l-ar fi făcut mult mai atractiv. În schimb îl vom vedea pe EQT – versiunea electrică a noului T-Class.
  • Versiunea cu cinci locuri măsoară 4.498 mm lungime x 1.859 mm lăţime x 1811 milimetri înălțime (fără a lua în considerare barele de plafon). Va urma o variantă cu ampatament lung, cu până la șapte locuri.
  • Designul său se remarcă prin proporții echilibrate și un design senzual al suprafeței cu linii reduse. Grila radiatorului cromată standard și carcasele oglinzilor exterioare, mânerele ușilor și bara de protecție frontală în culoarea caroseriei adaugă note de caracter premium. Există, de asemenea, panouri de prag cu inscripții Mercedes-Benz și jante din aliaj ușor de 17 inci opționale. Nuanța elegantă de vopsea rubellite red metallic este una opţională.
  • Compartimentul de bagaje este dotat standard cu hayon cu lunetă încălzită. O ușă din spate cu două secțiuni este disponibilă ca alternativă. Ambele secțiuni ale ușii pot fi blocate în poziția de 90 de grade și pot fi pivotate în lateral la un unghi de până la 180 de grade. Pragul de încărcare scăzut de doar 561 mm facilitează încărcarea obiectelor grele.
  • Ușile glisante cu deschidere largă de pe ambele părți ale vehiculului permit accesul confortabil în partea posterioară a cabinei. Acest lucru le permite copiilor să urce și să iasă din vehicul rapid și în siguranță pe străzile înguste și locurile de parcare. De asemenea, oferă posibilitatea de a alege încărcarea lucrurilor din alte două laturi, pe lângă hayon. 
    • Ușile glisante oferă o deschidere de 614 milimetri pe lățime și 1.059 milimetri în înălțime. 
    • Bancheta din spate se rabatează în mod standard (e împărțită în proporţie de 60:40, în locul a trei scaune individuale) pentru a crea o zonă de încărcare practic plată cu podeaua portbagajului.
  • Echiparea standard include: sistem de infotainment MBUX cu ecran tactil de 7 inci și integrare a smartphone-ului (plus software care are capacitate de autoînvăţare, Apple Car Play și Android Auto, Bluetooth, radio digital, asistent vocal), volan multifuncțional cu butoane Touch Control, aer condiționat, frână de parcare electrică, KEYLESS-GO şi KEYLESS Start, panou de bord cu monitor color de 5.5 inci, scaun șofer reglabil pe înălțime, un torpedou închis, un raft în portbagaj și buzunare pe spătarele scaunelor din față. În plus, există iluminare interioară cu LED și, în funcție de specificațiile echipamentului, iluminare ambientală cu până la opt culori.
  • Alegerea materialelor reflectă și caracterul premium. Cotiera centrală este acoperită standard cu piele artificială ARTICO neagră. Pentru cotierele ușilor și panourile centrale ale ușilor se foloseşte NEOTEX modern, fin structurat, de la modelele Mercedes EQ complet electrice. 
    • Toate modelele au un element ornamental negru lucios în panoul de bord. Interiorul și compartimentul de încărcare sunt mochetate. 
    • Două linii de echipamente sunt disponibile pentru a spori și mai mult atractivitatea de înaltă calitate.
      • Style Line adaugă printre altele: huse pentru scaune din piele artificială, cusături de contrast, elemente decorative şi cromate, suport lombar pentru scaunul şoferului, reglare pe înălţime pentru scaunului pasagerului, mese pliante pe spătarele scaunelor frontale, jante de 16 inci, geamuri posterioare fumurii, etc.
      • Progressive Line include ornamente NEOTEX, scaune din piele artificială, elemente decorative într-un argintiu mat, uşi glisante cu geamuri electrice, bandă cromată pe hayon, jante de 16 inci, faruri LED High Performance, etc.
  • Clasa T este deja pregătită din fabrică pentru utilizarea multor servicii digitale de la Mercedes me connect. Acestea includ servicii de la distanță, cum ar fi obţinerea stării vehiculului sau blocarea/deblocarea de la distanță a ușilor. Iar datorită Navigației cu Live Traffic Information și car-to-X communication, clienții vor conduce având la dispoziţie cele mai recente date în timp real. 
  • Noul T-Class vine standard cu mai multe sisteme de asistenţă, inclusiv sistem de monitorizare a presiunii în pneuri şi unul de apel la urgenţă: Hill Start Assist, Crosswind Assist, ATTENTION ASSIST, monitor de oboseală, Active Brake Assist with cross-traffic function, Active Lane Keeping Assist, Blind Spot Assist şi Speed Limit Assist.
    • Pachetul opţional Driving Assistance Package aduce Active Distance Assist DISTRONIC (disponibil şi separat) şi Active Steering Assist.
    • Opţional este un sistem Active Parking Assist cu PARKTRONIC şi cameră video retrovizoare.
    • Dacă se optează pentru un cârlig de remorcare devine disponibil Trailer Stability Assist.
    • Standard vine cu şapte airbag-uri, inclusiv unul central între pasagerii din faţă.
    • Suporturi pentru scaunele pentru copii de standard iSize cu ancoraje ISOFIX și TopTether sunt montate pe scaunele exterioare din spate, precum și pe scaunul pasagerului din față.
    • Din motive de siguranță, recunoașterea automată a scaunului pentru copii este instalată pentru a se asigura că airbagul pasagerului din față este dezactivat. Un covoraș integrat în suprafața scaunului detectează distribuția greutății pe scaun pentru a determina dacă este montat un scaun pentru copii. Nu sunt necesare scaune speciale pentru copii echipate cu transponder. 
    • Pentru a găzdui un al patrulea copil, se poate instala un înălțător pe scaunul central al banchetei din spate. 
    • Ca protecție suplimentară pentru cei mici, ușile culisante și geamurile electrice opționale din compartimentul din spate sunt echipate cu încuietori de siguranță pentru copii.
  • Un motor diesel şi unul pe benzină vor fi valabile din start.
    • Pentru o accelerare și mai rapidă, de exemplu la depășire, cel diesel de 116 CP dispune de o funcție de overpower/overtorque. Până la 121 CP și 295 Nm pot fi folosiţi pentru scurt timp. 
    • Toate motoarele mai dispun de o funcție ECO start/stop. 
    • Pe lângă transmisia manuală cu șase trepte, cele două modele diesel și cel mai puternic benzinar pot fi cuplate la o transmisie cu șapte trepte cu dublu ambreiaj (DCT).

GALERIE VIDEO:

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/