(foto) Blocaje temporare la vama Cahul-Oancea, pe sensul de ieșire din țară. Motivul

Pe sensul de ieșire din țară, prin punctul de trecere a frontierei “Cahul-Oancea” (rutier) s-au format rânduri de autocare și microbuze. În acest sens, Serviciul Vamal anunță că circulația prin punctul vamal este dificilă.

Potrivit informațiilor oficiale, circulația a devenit dificilă din cauza verificărilor riguroase a mijloacelor de transport, în special a transportatorilor de colete, realizate de partea română.

Raisa Noviţchi, ofiţerul de presă al Poliţiei de Frontieră, ne-a comunicat că situaţia a rămas neschimbată şi la ora publicării acestui articol!

Menționăm că Serviciul Vamal al Republicii Moldova activează în regim normal, mijloacele de transport fiind verificate în baza analizei de risc, în mod operativ și eficient, fără a fi îngreunată circulația pe partea moldovenească.

În aceste condiții, pentru decongestionarea traficului prin postul vamal “Cahul-Oancea”, se recomandă participanților la traficul transfrontalier să opteze pentru punctul de trecere a frontierei din proximitate – “Giurgiulești-Galați”.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/