(foto) BMW a dat undă verde pentru construcţia unei versiuni hardcore a coupeului M2

Conducerea companiei BMW a avizat pozitiv proiectul de dezvoltare a unei versiuni extreme a coupeului M2, scrie revista Auto Motor und Sport citată de BMW Blog.

BMW-M2-GTS-image

Se aşteaptă ca noutatea să fie numită M2 GTS, ca şi maşina care este considerată cel mai rapid sportcar al mărcii – BMW M4 GTS.

Alte informaţii spun că versiunea specială va fi numită M2 CSL – în cinstea automobilul sport 3.0 CSL lansat în anul 1972.

Vezi şi: În viraje, cu 200 de km/h. BMW M4 GTS a bătut timpul câtorva supercaruri pe Nurburgring (video)

Vezi şi: (video) Cel mai proaspăt prototip al BMW a fost dedicat primului model de serie cu motor turbo

BMW Vision Gran Turismo_1

În construcţia maşinii performante va fi mai multă fibră de carbon, iar bancheta din spate şi izolarea fonică vor fi lichidate pentru a scădea din greutate.

În stilul celor de la BMW, maşina va primi nişte mecanisme de frânare eficiente şi un kit exterior aerodinamic agresiv.

Vezi şi: (video) Test Drive: BMW M2 pe Hungaroring

BMW Vision Gran Turismo_3

BMW M2 GTS/CSL ar putea avea sub capotă acelaşi motor twin-turbo cu şase cilindri şi un volum de 3.0 litri, numai că puterea generată va creşte de la 370 la 400 de CP.

Caracteristicile dinamice rezultate dintr-o eventuală evoluţie a propulsorului nu se cunosc deocamdată. Un coupe M2 standard prinde 100 de km/h în 4.3 secunde, iar viteza maximă este limitată la 250 de km/h.

BMW Vision Gran Turismo_2

În ultimele trei imagini – BMW Vision Gran Turismo

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/