(foto) Bugatti vine în acest an la Geneva cu al 250-lea Chiron într-o ediţie specială

O zi mare pentru micul sat din Molsheim, Franţa, care e un loc plin de tradiție și baştina celor mai exclusiviste mașini hiper sport din lume. La trei ani după ce primul client a primit noul său Chiron, iată că producția-i a ajuns la a doua jumătate.

După câteva săptămâni de măiestrie meticuloasă, al 250-lea Chiron este gata de a ieşi în lume. În plus, această ediție Chiron Sport “Edition Noire Sportive” va primi un loc de onoare la Salonul Auto Internațional de la Geneva.

Brandul francez de lux i-a uimit pe pasionații de mașini din întreaga lume cu Chiron la ediţia din 2016 a expoziţiei auto de la Geneva și acest model rămâne în continuare la mare căutare. Cu 250 de automobile produse și peste 150 deja plătite, mai puțin de 100 de unități sunt încă disponibile pentru vânzare!

Iconicul motor de 8.0 litri şi cu 16 cilindri în W, care poate genera până la 1.600 CP, reprezintă cel mai înalt nivel de artă inginerească. Pe lângă performanțele sale impresionante, Chiron oferă cel mai mare confort și ușurință în condus, precum și poate cea mai puternică reprezentare a adevăratului lux: exclusivitatea fără egal.

În inima aceluiași teren de producţie, în care însuşi Ettore Bugatti, fondatorul emblematicului brand, a căutat inspirație, fiecare mașină este creată ca un exemplar unic, datorită expertizei deosebite, atenției pentru detalii și sofisticării tehnice impresionante – Haute Couture a industriei auto.

“Mă simt onorat să conduc o echipă atât de excelentă și dedicată și le mulțumesc fiecărui membru pentru munca uimitoare. Nimeni nu se obișnuiește cu sentimentul incredibil de a vedea un alt Chiron părăsind atelierul nostru. Fiecare vehicul este unic, în niciun fel comparabil cu un membru al familiei Chiron”, a declarat Christophe Piochon, membru al Consiliului de Administrație al Bugatti Automobiles S.A.S.

Acest al 250-lea Chiron nu se distinge doar datorită rolului său în marcarea sfârșitului primei jumătăți a ciclului de producție. De asemenea, va împodobi standul Bugatti la Salonul Internațional de la Geneva de la începutul lunii martie, unde clienții și oaspeții invitați vor avea ocazia să-l admire în sala de configurare pe toată durata evenimentului.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

GALERIE FOTO:

Vezi şi:

(video) Ediţia limitată a modelului Bugatti de 30000 de euro s-a epuizat în doar trei săptămâni

(video) Bugatti anunţă modelul extrem Chiron Super Sport 300+

https://autoblog.md/ar-fi-inceput-dezvoltarea-celui-mai-performant-suv-de-serie-din-lume-bugatti-va-colabora-cu-rimac/

Cmentariile sunt închise