(foto) Cad şi atunci când nu te aştepţi! Ghinion pentru câţiva locatari de pe strada Ion Creangă

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

La fel precum în această seară, aşa şi ieri seara vântul a bătut cu intensificări. Deşi rafalele nu au fost puternice, au fost totuşi suficient de puternice pentru a contribuie la căderea unui copac pe strada Ion Creangă 49/1. Cel puţin patru autovehicule au fost afectate.

Imagini de la faţa locului arată atât proprietarii disperaţi ai maşinilor, care acum încearcă cu siguranţă să afle cum ar putea obţine despăgubiri, dar şi câţiva angajaţi de la spaţii care deocamdată nu ştiau cum să înceapă lucrările pentru a nu provoca pagube mai mari.

În context, dacă sunteţi proprietar de automobil şi nu aveţi alt loc pentru parcare decât într-o curte, iar în preajmă observaţi unul sau mai mulţi copaci cu ramuri uscate, dar şi, care, din punct de vedere vizual în linii generale, nu dau impresia că sunt cei mai rezistenţi, nu ezitaţi să depuneţi cereri de a fi defrişaţi până nu e târziu pe portalul eu.chisinau.md. Responsabilii reacţionează!

Apropo, priviţi cât spaţiu liber a fost lăsat copacului la rădăcină pentru ca să “respire”…

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata