(video) Polițiști de patrulare, puşi pe jar în raionul Călăraşi. Au urmărit un şofer până în Bălţi timp de o oră

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un șofer a fost autorul unei scene care se putea solda cu consecințe grave. Aseară, pe traseul din apropierea satului Bravicea din raionul Călărași, polițiștii de patrulare au oprit o Toyota care era condusă neuniform, însă șoferul a accelerat și și-a continuat deplasarea în direcția municipiului Bălți.

După aproximativ o oră de urmărire, în Bălți, șoferul de 32 de ani a intrat cu maşina într-un indicator rutier și a încercat să fugă de la fața locului, însă a fost încătușat de polițiști. Acesta a refuzat să fie testat alcoolscopic.

La moment este documentat penal pentru refuzul, împotrivirea sau eschivarea de la testarea alcoolscopică care, conform legislației, se pedepseşte cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 200 la 240 de ore, cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport. Mai mult, acesta riscă și amendă de la 17.500 la 25.000 de lei, pentru neîndeplinirea indicaţiei legale dată de agentul de circulaţie de a opri vehiculul.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/