(foto) Camionul din care s-a descărcat mere pe bd. Ştefan cel Mare, în trafic, era condus de un şofer drogat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Cei dintre voi care mai urmăriți ştirile locale cu siguranţă aţi văzut că, ieri, un camion plin cu mere a fost descărcat în fața sediului Ministerului Agriculturii de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, direct în stradă!

Autorii acțiunii, care finanțează şi protestele de lângă Preşedinţie şi Parlament, au acuzat autoritățile că nu fac nimic pentru a-i ajuta pe agricultori să-şi exporte producția. 

Mai mulți oameni s-au îmbulzit în fața grămezii de mere și au îndesat în pungi cât de multe fructe au putut. Flashmobul mai neobişnuit a atras şi atenţia poliţiei, care aseară a publicat un comunicat de presă ce conţinea o informație revoltătoare.

Bărbatul de 38 de ani care a descărcat cantitatea de mere în trafic se afla sub influența substanțelor narcotice!

Acesta a refuzat să înlăture dezordinea provocată în spațiul public și a manifestat un comportament specific. Fiind escortat la Dispensarul Republican de Narcologie și prelevate probele biologice, rezultatul a fost pozitiv la consumul de marijuana, fapt recunoscut și de el.

Ulterior a fost condus la Inspectoratul de Poliție Buiucani pentru documentare pentru huliganism și încălcarea regulilor de asigurare a curățeniei.

Acesta riscă dosar penal și pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate produsă de alte substanțe.

Apropo, individul are antecedente penale, fiind de mai multe ori certat cu legea!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/