(foto) Campania naţională Tulburel 2021 – rezultate

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Poliţia a făcut publice rezultatele campaniei Tulburel, cea care s-a desfășurat pe tot parcursul lunii octombrie în toată ţara. Rezultatele nu sunt deloc îmbucurătoare.

Campania în cauză a avut drept scop consolidarea eforturilor comune în vederea sensibilizării publicului larg asupra importanței soluționării problemelor legate de consumul de alcool, sporirea gradului de conștientizare a populației, în special a tinerilor cu privire la efectele dăunătoare ale consumului de alcool.

În această perioadă în traficul rutier s-au putut depista în stare de ebrietate la volan 663 de șoferi. Puţin peste 400 dintre aceștia erau în stare de ebrietate avansată! De la 345 dintre ei au fost ridicate unitățile de transport și duse la parcările specializate.

Printre altele, au fost sancționate 40 de persoane care au comercializat băuturi alcoolice contrafăcute, iar 9 procese-verbale au fost întocmite celor care au vândut băuturi alcoolice minorilor. Alte 574 de persoane au fost documentate pentru că au consumat produse alcoolice în locuri interzise.

Au fost informați şi peste 3.000 de posesori de arme despre riscul folosirii acestora în stare de ebrietate.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/