(foto) Caz real: Și-a cumpărat un BMW la început de aprilie și a rămas fără el la intrarea în România

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Astă noapte, în jurul orei 4:30, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni s-a prezentat un cetăţean din Republica Moldova. Bărbatul în vârstă de 41 de ani avea intenția să intre în România. Se afla la volanul unui BMW 530e (plug-in hybrid), produs în 2020.

BMW 530e
FOTO: Poliția de Frontieră Română

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a mașinii, s-au făcut verificări suplimentare. Descoperirea a fost neașteptată și pentru proprietarul mașinii. Sedanul figura în bazele de date ca fiind furat din Belgia! Alerta pentru a confisca bunul a fost introdusă pe 7 aprilie 2024!

Aflând asta, bărbatul a declarat că a cumpărat mașina pe 2 aprilie curent de la o persoană din municipiul Chișinău. A achitat suma de 570.000 de lei moldovenești (30.000 de euro), totodată încheind contractul de vânzare-cumpărare. Nu știa nimic despre faptul că figurează ca fiind căutat.

Poliţiştii de frontieră din România efectuează acum cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire. Autoturismul BMW în valoare de 150.000 de lei românești a fost reținut.

Vezi și: Un Porsche Panamera și un VW Golf au fost luate de la șoferi la ieșirea din Moldova

Cmentariile sunt închise