Doar pe 6 decembrie – 5% reducere pentru toată gama de modele Toyota!

Articol de: Toyota Moldova

Promoţie incendiară anunţată de compania Continent, dealerul oficial Toyota în Republica Moldova. Doar în ziua de 6 decembrie 2019, fiecare maşină nouă din gama disponibilă va fi oferită cu o reducere de 5% la achiziție!

Centrul auto a decis să taie din preţuri cu ocazia aniversării zilei sale de naştere. Compania Continent SRL a fost fondată în anul 1991, iar din 1995 este dealer oficial Toyota în Republica Moldova.

La momentul actual gama de maşini noi Toyota, disponibile la comandă în ţara nostră, este formată din 12 modele, de la hatchback-uri compacte până la SUV-uri şi utilitare. Cel mai accesibil este în continuare Yaris, în timp ce modelul de top încă mai este considerat a fi marele Land Cruiser 200!

Preţurile de start exacte ar putea să nu corespundă cu cele din imaginea ataşată, motiv pentru care trebuie consultate cu dealerul oficial.

Pentru a face asta şi a afla mai multe detalii despre reducere, pentru a comanda un automobil, a vă înscrie la un test drive și a primi informații suplimentare referitoare la condițiile de achiziționare, apelați la consultanții secției vânzări a centrului auto Continent la telefonul (+373 22) 79 14 77 sau îl puteţi vizita pe strada Arborilor 17/1 din Chişinău (viaduct).

P.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/