(video) Atenție, ceață densă! Se pot întâmpla accidente grave precum unul de la intrarea în Bubuieci

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Atenție, ceață densă și aer cețos în nordul și centrul țării. Fenomenul meteo a apărut din această după amiază și se menține ca urmare a diferențelor de temperatură. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de stat, condițiile de ceață în timpul nopții se mențin doar sâmbătă.

În context, IGP a lansat o un mesaj prin care menționează că traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, în condiţii de ceaţă densă, fapt care determină scăderea vizibilității, iar carosabilul este umed.

Se recomandă prudență la volan, asigurarea corespunzătoare și semnalizarea intenției de schimbare a direcției, creșterea distanței de siguranță între vehicule și folosirea luminilor anti ceață.

De asemenea, sunt necesare de evitat depășirile riscante, care pot deveni extrem de periculoase în condițiile unei vizibilități diminuate. Iar pietonii trebuie să traverseze carosabilul doar prin locurile special amenajate și doar după ce se asigură că șoferii le-au înțeles intenția.

Din cauza condițiilor meteo s-a produs deja un accident grav la intrarea în comuna Bubuieci. Circulația transportului public a fost dată peste cap o vreme.

Potrivit datelor care ne-au fost oferite de Poliția Capitalei, apelul la 112 a avut loc la ora 18:25. Accidentul s-a produs pe strada Uzinelor, direcția spre localitatea Bubuieci. Într-o coliziune frontală au fost implicate un VW și un Nissan. Ambii șoferi au avut de suferit și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

VIDEO: ⁨Iulia Bosovschi⁩, Mакс Пушкаш

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise