Mașinile AutoBlog.MD Street Show: Maserati Quattroporte S va fi duminică în Piața Marii Adunări Naționale

Trei zile au mai rămas până la AutoBlog.MD Street Show! În această duminică vă așteptăm în Piața Marii Adunări Naționale începând cu ora 12:00 pentru a admira cele mai tari automobile din Republica Moldova.

Și iată unul dintre ele – Maserati Quattroporte S, şi el model prefacelift, practic un rival pentru Cadillac-ul despre care am scris anterior! Modelul va fi unul dintre reprezentanţii industriei auto italiene pe care îi vom avea la expoziţia noastră. Este un automobil cu o istorie foarte bogată în spate şi care nu des poate fi văzut pe străzi, iar interpretarea sa modernă şi stilul ţinutei sale ne va aminti de aceasta.

Exemplarul pe care îl veţi putea vedea este într-o versiune sport Quattroporte S, ceea ce înseamnă că are sub capotă un motor V6 twin turbo de 3.0 litri, făcut de Ferrari, care pune la dispoziţie 410 CP şi 550 Nm de cuplu. Cutia de viteze la care este cuplat este una automată cu opt trepte, iar tracţiunea este pe puntea din spate (modelul S Q4 are tracţiune integrală).

Tot acest ansamblu este ascuns sub o caroserie care măsoară peste 5.2 metri în lungime şi poate asigura o acceleraţie de pe loc şi până la 100 de km/h în 5.1 secunde. Viteza maximă se opreşte la 285 de km/h!

Acum vă invităm și pe voi să admirați acest exemplar pe viu! Duminică, 22 septembrie 2019, nu ratați AutoBlog.MD Street Show! Vă așteptăm de la ora 12:00 în Piața Marii Adunări Naționale! Puteţi afla detalii şi/sau să vă confirmaţi prezenţa şi pe Pagina Evenimentului!

Alte maşini speciale pe care le veţi putea vedea:

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/