Mașinile AutoBlog.MD Street Show: Prima generaţie Ford Mustang va fi duminică în Piața Marii Adunări Naționale

AutoBlog.MD Street Show este tot mai aproape. În această duminică vă așteptăm în Piața Marii Adunări Naționale începând cu ora 12:00 pentru a admira cele mai tari automobile din Republica Moldova.

Și iată unul dintre ele – prima generaţie Ford Mustang Coupe, exemplar produs în 1967! Corect, acest automobil care are deja o vârstă de 52 de ani va veni pe propriile roţi în centrul oraşului Chişinău!

Va fi poate una dintre cele mai vechi maşini retro-clasice care va participa la expoziţia organizată de noi. Sub capotă are un motor V8 Supercharged de 4.7 litri ce produce 210 CP şi care este cuplat la o transmisie automată!

Acest Mustang clasic este singurul de felul său care poate fi văzut circulând pe drumurile din ţara noastră şi este o adevărată maşină de colecţie. Apropo, l-am testat chiar acum un an în urmă şi te invităm să afli mai multe detalii despre el, dar şi despre proprietarul acestuia, în materialele video ataşate.

Acum vă invităm și pe voi să admirați acest exemplar pe viu! Duminică, 22 septembrie 2019, nu ratați AutoBlog.MD Street Show! Vă așteptăm de la ora 12:00 în Piața Marii Adunări Naționale! Puteţi afla detalii şi/sau să vă confirmaţi prezenţa şi pe Pagina Evenimentului!

Vezi şi: Mașinile AutoBlog.MD Street Show: Porsche 911 GT3 RS va fi duminică în Piața Marii Adunări Naționale

Vezi şi: Mașinile AutoBlog.MD Street Show: Audi S5 Sportback va fi duminică în Piața Marii Adunări Naționale

GALERIE FOTO (sursă imagini simbol: tnrods.com)

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/