Mașinile AutoBlog.MD Street Show: Audi S5 Sportback va fi duminică în Piața Marii Adunări Naționale

AutoBlog.MD Street Show este tot mai aproape. În această duminică vă așteptăm în Piața Marii Adunări Naționale începând cu ora 12:00 pentru a admira cele mai tari automobile din Republica Moldova.

Și iată unul dintre ele – Audi S5 Sportback de nouă generaţie! Acest automobil cu patru portiere şi cu o caroserie derivată dintr-un coupe este perfect şi pentru familiştii care mai poartă adrenalina în sânge.

Modelul impresionează nu doar printr-un kit exterior aerodinamic frumos şi în acest caz culoarea opţională pentru caroserie Navarra Blue Metallic, ci şi printr-un motor V6 turbo pe benzină de 3.0 litri, care pune la dispoziţie 354 CP/500 Nm. În combinaţie cu o transmisie automată şi un sistem de tracţiune integrală poate face 0-100 de km/h în doar 4.7 secunde.

Exemplarul este deocamdată singurul despre care se cunoaşte că este înmatriculat în Republica Moldova şi este exploatat aşa cum se cuvine. Acum aproape un an în urmă a fost testat de echipa AutoBlog.MD!

Acum vă invităm și pe voi să admirați acest exemplar pe viu! Duminică, 22 septembrie 2019, nu ratați AutoBlog.MD Street Show! Vă așteptăm de la ora 12:00 în Piața Marii Adunări Naționale! Puteţi afla detalii şi/sau să vă confirmaţi prezenţa şi pe Pagina Evenimentului!

Vezi şi: Mașinile AutoBlog.MD Street Show: Porsche 911 GT3 RS va fi duminică în Piața Marii Adunări Naționale

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/