Mașinile AutoBlog.MD Street Show: Cel mai nou Mercedes-Maybach S 560 4MATIC va fi duminică în PMAN

Trei zile au mai rămas până la AutoBlog.MD Street Show! În această duminică vă așteptăm în Piața Marii Adunări Naționale începând cu ora 12:00 pentru a admira cele mai tari automobile din Republica Moldova.

Și iată unul dintre ele – Mercedes-Maybach S560 4MATIC facelift de ultimă generaţie! Acest sedan cu ampatament alungit va fi la sigur una dintre cele mai scumpe maşini care vor putea fi văzute în această duminică, asta pentru că are un preţ de peste 210.000 de euro!

Iată acest Mercedes-Benz este o adevărată maşină de lux spre deosebire de unele care costă în jur de 50.000 de euro şi sunt calificate astfel. Automobilul este dedicat mai mult pentru transportul de pasageri/proprietari pe locurile din spate. Anume acolo se găsesc scaunele în care confortul şi rafinamentul poate fi sesizat cel mai bine.

Dar aflaţi că nu este doar o maşină executivă, ci şi una destul de sportivă. Sub capotă are un motor V8 biturbo de 4.0 litri care produce 469 de CP şi în combinaţie cu un sistem de tracţiune integrală asigură un sprint 0-100 km/h în mai puţin de cinci secunde. Ne-am convins de asta şi atunci când am testat-o, exact acum doi ani în urmă.

Acum vă invităm și pe voi să admirați acest exemplar pe viu! Duminică, 22 septembrie 2019, nu ratați AutoBlog.MD Street Show! Vă așteptăm de la ora 12:00 în Piața Marii Adunări Naționale! Puteţi afla detalii şi/sau să vă confirmaţi prezenţa şi pe Pagina Evenimentului!

Vezi şi: Mașinile AutoBlog.MD Street Show: Porsche 911 GT3 RS va fi duminică în Piața Marii Adunări Naționale

Vezi şi: Mașinile AutoBlog.MD Street Show: Audi S5 Sportback va fi duminică în Piața Marii Adunări Naționale

Vezi şi: Mașinile AutoBlog.MD Street Show: Prima generaţie Ford Mustang va fi duminică în Piața Marii Adunări Naționale

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/