(video) Premieră: Luxosul Lincoln Navigator One îl vor avea doar 30 de chinezi din cei peste un miliard

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Modelul de top al mărcii Lincoln – Navigator – împlineşte în acest an un sfert de secol de la apariţie, în timp ce marca Lincoln marchează 100 de ani de existenţă sub aripa Ford. Cu aceste ocazii, pentru debut la Chengdu Motor Show s-au pregătit mai multe maşini, iar în centrul atenţiei este noul Navigator One – un SUV de lux pe care îl vor avea doar 30 de chinezi din cei peste un miliard!

Caracteristici cheie:

  • Este numit primul SUV full-size ultra luxos al mărcii, realizat pe baza modelului cu ampatament lung de peste 3.3 metri. Lungimea totală a maşinii este de peste 5.6 metri.
  • Dacă Lincoln Navigator este privit ca un punct culminant al luxului american, atunci Navigator One poate fi descris ca fiind „deasupra punctului culminant”. Designul său conține semnificația filozofică și esența ideologică a „Drumul către simplitate” în cultura tradițională chineză.
  • Dispune de o caroserie vopsită în două culori, dar şi jante de 22 inchi în două nuanţe. Pe capotă şi portierele posterioară poartă o emblemă specială aniversară. Combinaţia de culori de la exterior este reprodusă şi în habitaclu, unde covorul este din catifea, iar tavanul din piele întoarsă, pe lângă alte aplicaţii din lemn şi aluminiu.
  • În interiorul cu patru locuri, pasagerii de pe locurile din spate se pot bucura fie de un acoperiş panoramic cu “valuri”, fie de un tavan cu LED-uri sub forma unui cer înstelat. Scaunele posterioare sunt independente şi dispun de toate funcţiile moderne, inclusiv masaj. Peretele despărţitor din spatele scaunelor frontale includ ceea ce este numit primul suport electric pentru picioare din industrie.
  • Cotiera dintre scaunele individuale posterioare poate fi dotată opţional cu măsuţe exclusive pliabile. În acelaşi perete despărţitor mai este integrat un smart TV cu funcţie de proiecţie wireless a conținutului, dar şi un soundbar cu patru difuzoare pe toată lăţimea. Sistemul audio Harman Kardon de la bord are în total 28 de difuzoare.
  • În plus, mașina este echipată cu un minibar de ceai cu “lift” central integrat. Setul de ceai oferit “la pachet” este unul extrem de exclusivist, precum şi ceștile.
  • Panourile ornamentale din piele din cabina lui Navigator One sunt împodobite cu peisaje brodate manual, iar tehnologia cusăturii cu perle pe care o adoptă integrează inspirația și creativitatea în fiecare detaliu cu un gust unic.
  • În același timp, Lincoln a creat și un set complet de servicii private personalizate pentru clienții Navigator One.

Modelul costă minimum 1.888.000 de yuani (275.000 de euro după cursul actual de schimb).

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/