(video) Premieră: Noul Lincoln Navigator facelift

Actuala generaţie Lincoln Navigator a ajuns la mijlocul ciclului de viaţă, motiv pentru care s-a pregătit un facelift. Unul dintre cele mai mari SUV-uri de pe piaţă are un design exterior revizuit, dar şi mai multe tehnologii noi pentru a se menţine în pas cu moda.

Caracteristici cheie:

 • Cel mai premiat SUV din segment este responsabil pentru aproximativ 33% dintre clienții pe care marca americană îi cucereşte. În continuare este modelul flagship al companiei.
 • Dispune de o nouă grilă de radiator şi noi bare de protecţie. Farurile standard proiectoare adaptive pixel debutează cu un nou aspect. Iar noile stopuri 3D au acum o secvenţă luminoasă care apare din centrul hayonului spre extremităţi. Sunt disponibile noi culori pentru caroserie, minim două.
 • La interior, limbajul stilistic Constellation, unic pentru Lincoln, oferă o experiență de utilizator armonioasă, cu funcționalități adăugate și noi niveluri de personalizare. Totodată, prin echiparea luxoasă Black Label se adaugă o grilă de radiator cu design unic, cu două finisaje, precum și două specificaţii noi pentru culori, tapiţerie şi elemente decorative din materiale naturale – Central Park şi Invitation.
 • Un asistent vocal mai matur şi unul de navigaţie mai modern devine disponibil prin noul sistem multimedia SYNC 4, având o putere de calcul de două ori mai mare şi acceptând wireless interfeţele Apple CarPlay/Android Auto/SYNC AppLink, fiind operabil pe un nou monitor central mai masiv de 13.2 inci! Un nou stil are şi panoul de bord de 12 inci din spatele volanului, iar head-up display-ul a fost reproiectat.
 • Un nou modul digital de 5.8 inci pentru pasagerii din al doilea rând permite controlul setărilor scaunelor, sistemului de climatizare şi celui audio.
 • Sistemul de masaj modernizat, disponibil în scaunele Perfect Position extrem de confortabile şi reglabile în 30 de poziții, duce relaxarea șoferului și pasagerului din dreapta la un nivel nou și nu se oprește aici. Scaunele din al doilea rând vin acum standard cu încălzire, ventilație și în premieră în segment (opţional) cu masaj prin Active Motion!
 • Sistemul audio 3D Revel Ultima disponibil pentru Navigator facelift dispune de 28 de difuzoare care învăluie fiecare ocupant într-un sunet bogat, precis, multidimensional. Atmosfera calmantă este sporită de șase sunete simfonice unice, înregistrate de Orchestra Simfonică din Detroit. Acestea înlocuiesc alertele electronice standard pentru a informa șoferii despre orice lucru la care trebuie să atragă atenţia.
 • Navigator facelift introduce şi noul sistem Lincoln Play cu Fire TV pentru experienţă entertainment pentru pasagerii din spate. Experții în sunet ai companiei au proiectat o serie de noi funcții inteligente de conectivitate, cu potențialul de upgrade-uri inteligente suplimentare prin intermediul Lincoln Enhance. Din sistem fac parte două monitoare de 10.1 inci (cu 16 GB stocare) cu asistent vocal individual Alexa, căşti wireless cu Bluetooth, porturi HDMI, USB-C şi cititor de carduri SD.
 • Sub capotă stă în continuare un V6 twin-turbo de 3.5 litri, care produce 446 CP şi 691 Nm de cuplu. Cutia de viteze este un automată în 10 rapoarte. Tracţiunea este standard pe puntea din spate şi opţional una integrală.
 • O altă noutate este suspensia adaptivă cu Road Preview. Mișcările caroseriei și mișcarea vehiculului, precum și activitățile de direcție, accelerare și frânare sunt monitorizate constant de 12 senzori – inclusiv o cameră frontală – care citesc drumul de 500 de ori pe secundă și fac automat ajustări de până la 100 de ori pe secundă pentru a atenua orice impact neplăcut.
 • Pachetul de remorcare Heavy-Duty Trailer Tow Package include acum Trailer Reverse Guidance, care utilizează camere de înaltă rezoluție pentru a oferi mai multe unghiuri de vizualizare, împreună cu grafica de ghidare a direcției pentru a ajuta la manevrarea unei remorci. Tehnologia funcționează cu Pro-Trailer Backup Assist.
 • Standard este oferită suita Lincoln Co-Pilot360 2.0, care include Forward Collision Warning, Post Collision Braking, Distance Alert, Dynamic Brake Support, Pedestrian Detection, Auto Hold, hill start assist, automatic headlamps, Voice-Activated Touchscreen Navigation, Phone As A Key. Noi sunt funcţiile Intersection Assist şi Active Park Assist 2.0.
 • Apropo, noul Navigator facelift devine şi primul vehicul Lincoln care oferă ActiveGlide – o evoluție a sistemului de cruise control adaptiv inteligent cu funcţii Stop-and-Go, de centrare în banda de rulare și de recunoașterea a indicatoarelor rutiere. Indicii de lumină albastră apar pe panoul de bord și pe head-up display când sunt activate camerele avansate ale sistemului și radarul. Sistemul permite şoferilor să conducă Navigator fără mâini pe anumite secţiuni de autostrăzi din America de Nord (peste 130.000 de mile, înregistrate special în sistemul de cartografiere GPS). În plus, sistemul include o cameră orientată spre șofer care monitorizează privirea și poziția capului său.

Noul Navigator facelift va fi construit la Kentucky Truck Plant și va ajunge la dealeri de la începutul anului viitor. Un preţ de start nu a fost anunţat pentru moment. Modelul prefacelift încă este disponibil pentru minim 76.705 dolari.

Specificații tehnice:

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/