Mașinile AutoBlog.MD Street Show: Cadillac CT6 va fi duminică în Piața Marii Adunări Naționale

Trei zile au mai rămas până la AutoBlog.MD Street Show! În această duminică vă așteptăm în Piața Marii Adunări Naționale începând cu ora 12:00 pentru a admira cele mai tari automobile din Republica Moldova.

Și iată unul dintre ele – Cadillac CT6, model prefacelift! Exact, acest sedan va fi unul dintre reprezentanţii industriei auto americane pe care îi vom avea la expoziţia noastră. Peste ocean este considerat un autoturism de talie premium, mai exact un concurent pentru troica germană Seria 5, E-Class și A6, dar care are atuurile sale.

Exemplarul pe care îl veţi putea vedea are sub capotă un motor V6 twin turbo de 3.0 litri care are la activ tocmai 410 CP şi 542 Nm de cuplu după unităţile de măsură europene. Măsoară în lungime peste cinci metri, are în dotare o cutie de viteze automată cu opt trepte şi sistem de tracţiune integrală şi este capabil să facă sprintul 0-100 de km/h în mai puţin de şase secunde.

Atunci când l-am testat exact acum un an am aflat că este şi în echipare de top Platinum, care include toate dotările posibile pe această mașină. Printre ele şi roți directoare spate, şi un sistem audio performant, şi vibraţii în scaunul şoferului, etc.

Acum vă invităm și pe voi să admirați acest exemplar pe viu! Duminică, 22 septembrie 2019, nu ratați AutoBlog.MD Street Show! Vă așteptăm de la ora 12:00 în Piața Marii Adunări Naționale! Puteţi afla detalii şi/sau să vă confirmaţi prezenţa şi pe Pagina Evenimentului!

Vezi şi: Mașinile AutoBlog.MD Street Show: Porsche 911 GT3 RS va fi duminică în Piața Marii Adunări Naționale

Vezi şi: Mașinile AutoBlog.MD Street Show: Audi S5 Sportback va fi duminică în Piața Marii Adunări Naționale

Vezi şi: Mașinile AutoBlog.MD Street Show: Prima generaţie Ford Mustang va fi duminică în Piața Marii Adunări Naționale

Vezi şi: Mașinile AutoBlog.MD Street Show: Cel mai nou Mercedes-Maybach S 560 4MATIC va fi duminică în PMAN

GALERIE FOTO: (imagini simbol)

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/