(video) Strigător la cer! Şoferul care se arată indiferent de tragedia de la Ciocana, cu minora lovită de troleibuz

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

A trecut puţin peste o lună de la tragedia din sectorul Ciocana, acolo unde o minoră a fost lovită mortal pe trecerea de pietoni de un troleibuz. Precum orice accident marcant, acesta încă nu s-a uitat de societate în general, însă există unii reprezentanți ai acestei societăți care se comportă din cale afară de revoltător. Aceştia nu numai că ignoră RCR, ci par deconectați de la realitate, de parcă nu ar fi la curent cu ce se întâmplă şi ce impact (inclusiv emoţional) se lasă de un caz sau altul, mai ales prin aceleași ştiri.

Priviţi cum la aceeaşi trecere pentru pietoni, unde adolescenta a fost călcată de troleibuz, a procedat conducătorul unui BMW. Nu l-a deranjat nici faptul că sunt minori!😡 Mai mult, prima persoană care a păşit pe carosabil era îmbrăcată într-o haină de culoare roşie, fapt care ar fi trebuit să-i atragă atenţia şi să-l motiveze oarecum să oprească.

Crede proprietarul maşinii că numărul norocos îl va scăpa mereu de accidente sau răspundere?…

VIDEO: facebook.com/Ilarion Sergiu

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise