in , ,

(foto) Un tânăr de 18 ani, posibil beat şi fără permis, a avariat în această noapte patru maşini dintr-o curte din Chişinău

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

Un tânăr şofer în vârstă de 18 ani a avariat cu un Ford maşinile altor patru conducători auto din capitală. Incidentul s-a întâmplat în această noapte, în jurul orei 2:30, în curtea unui bloc de locuitor de pe strada Vasile Lupu din sectorul Buiucani!

Din fericire nimeni nu a avut de suferit. Alte circumstanțe urmează să fie stabilite, iar șoferul riscă șase puncte de penalizare și o amendă în valoare 1.500 de lei.

În spaţiul online mai mulţi oameni afirmă că şoferul în cauză se afla la volan în stare de ebrietate şi fără permis de conducere. Contactată de AutoBlog.MD pentru a ne confirma sau informa aceste informaţii, ofiţerul de presă al poliţiei municipale Svetlana Stati ne-a putut spune doar că în cadrul anchetei care a fost inițiată pe marginea accidentului, urmează a fi stabilite toate circumstanțele producerii celor întâmplate. Tânărului i-au fost prelevate probele biologice pentru a se stabili cu exactitate dacă era sau nu era în stare de ebrietate sau sub influența substanțelor psihotrope.

FOTO: facebook.com/romankogitin
FOTO: facebook.com/chisinau.fail

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Iti place articolul?