(video/update) Accident frontal pe strada Grădina Botanică. Circulaţia se desfăşoară cu dificultate

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Apelul la 112 a fost înregistrat la ora 8:18. Accidentul rutier s-a produs la intersecția străzilor Grădina Botanică şi Muncești. Implicate au fost un Rover, un Opel şi un Renault. Au avut de suferit traumatisme doi pasageri din Opel şi conducătorul autoturismului Rover, toţi fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Informaţiile ne-au fost furnizate de Natalia Stati, ofiţer de presă al Poliţiei Capitalei.


Un accident matinal grav s-a produs pe strada Lunca Bîcului din capitală. Imaginile disponibile ne arată că într-o coliziune frontală dură au intrat două autoturisme care se deplasau pe benzile din mijlocul drumului, iar cineva ar fi ieşit pe contrasens.

Până se va stabili cine, la faţa locului au venit cel puţin trei ambulanţe şi câteva echipaje de poliţie, unele dintre care se ocupă de fluidizarea circulaţiei pentru că s-au format ambuteiaje.

Articolul se actualizează!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/