(foto) Cel mai nou model Porsche, care poate face 0-100 km/h în doar 2.7 secunde, deja este în Moldova

Cel mai nou model Porsche, prezentat în această primăvară şi devenind unul dintre cele mai rapide automobile stradale de pe planetă, este deja în Republica Moldova! Primul exemplar al noii generaţii Porsche 911 Turbo S a fost descărcat de curând de pe o platformă care a ajuns la Chişinău.

Amintim pe scurt că modelul este actualmente vârful de gamă al mărcii germane şi deţine un nou motor boxer dezvoltat, de 3.8 litri volum şi cu două turbocompresoare VTG, care generează 650 CP şi 800 Nm de cuplu (+70 CP şi +50 Nm, comparativ cu generaţia precedentă).

Printr-o cutie de viteze PDK cu opt trepte cu setări specifice şi un sistem de tracţiune integrală Porsche Traction Management (PTM), poate face 0-100 km/h în 2.7 secunde (-0.2 secunde), 0-200 km/h în 8.9 secunde (-1.0 secunde) şi rula cu maxim 330 de km/h. Vezi AICI cât de repete o poate atinge.

În ţara nostră, dealerul oficial cere minim 215.000 de euro pentru un Porsche 911 Turbo S Coupe în caroserie 992.

https://autoblog.md/video-geneva-2020-autoblog-md-despre-noul-porsche-911-turbo-s-masina-super-sport-de-vis/

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/