(foto) Cel mai scump Volvo din lume! Costă 20 de milioane de dolari cu tot cu setul de plăcuţe originale

Incredibil, dar adevărat! Un Volvo V70, oferit spre vânzare în statul american New York, a fost evaluat de proprietar la 20 de milioane de dolari!

Potrivit acestuia, această mașină este cel mai scump Volvo din lume şi se datorează faptului că împreună cu mașina este vândută o pereche de plăcuţe de înmatriculare unice, existente într-un singur set în toată lumea.

Plăcuțele de înmatriculare “NEW YORK” au fost emise la sfârșitul anilor ’70 ai secolului trecut, aproape imediat după ce autoritățile statului au permis înregistrarea mașinilor cu combinații random de caractere. De atunci a rămas proprietatea aceleiași familii.

“La sfârșitul anilor 1970, când i-am sugerat tatălui meu să comande placa, știam că este specială … pur și simplu nu mi-am dat seama cât de specială”, spune proprietarul, a cărui familie a condus în jurul New York-ului cu plăcuța de înmatriculare pe diferite vehicule în ultimii 40 de ani.

duPont Registry notează că această plăcuță de înmatriculare este o parte importantă a istoriei statului și este atât de faimoasă încât a devenit un model pentru suveniruri locale. Cu toate acestea, există un singur original legitim care poate fi instalat de fapt pe o mașină ca plăcuță de înmatriculare – cel puțin în statul New York.

Plăcuța de înmatriculare este complet transferabilă noului proprietar și poate fi plasată pe majoritatea vehiculelor. Care este starea de facto a break-ului şi ce parcurs are nu se menţionează.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-se-vand-placutele-f1-daca-le-ar-cumpara-cineva-ar-fi-cele-mai-scumpe-din-lume/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/