(foto) Cel mai tare X7! Primul Alpina XB7 facelift a fost înmatriculat în Republica Moldova

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Doar priviți ce automobil exclusivist a ajuns de curând în ţara noastră! Este vorba despre cel mai nou SUV modificat de constructorul Alpina! Este primul Alpina XB7 facelift înmatriculat în Republica Moldova, purtând numărul de ordine 244.

Amintim că proiectul are la bază noua versiune de top a modelului BMW X7 – M60i. Unitatea de propulsie cu V8 twin-turbo de 4.4 litri, care dispune acum şi de tehnologia BMW mild hybrid (+12 CP/200 Nm), produce 621 în loc de 530 CP şi 800 în loc de 750 Nm de cuplu, disponibil între 1.800 şi 5.400 rpm.

Cu aceste noi forţe şi alte intervenții de la Alpina poate realiza 0-100 km/h în 4.2 secunde (-0.5), 0-200 în 14.8 secunde şi atinge maximum 290 km/h! Consumul mixt declarat în ciclu WLTP (doar benzină 98) este de 12.8 litri/100 km.

Dispune de un nou set de bare de protecţie, cu splitter frontal şi difuzor posterior integrat, alături de noi terminaţii de eşapament. O grilă de radiator iluminată vine standard pe X7 M60i. Jantele pot măsura între 20 şi 23 de inchi, în imagini maşina având roţi de iarnă cu jante ceva mai simple, asta dacă vă întrebaţi unde sunt celebrele jante cu multe spiţe.

Cabina de primă clasă cu şase locuri și materialele premium precum pielea Lavalina abundă pe lângă o listă extinsă de echipamente standard, care include acum și BMW Parking Assistant Professional. Detaliile interioare Alpina, cum ar fi selectorul de viteze iluminat în albastru și un volan finisat manual, adaugă o notă exclusivă. Opțiunile de personalizare cu tapiţerie, lemn, cusături, nu au o limită.

Maşina în cauză are un preţ de 225.000 de euro (cu opţiuni) şi poate fi comandată dacă nu ştiaţi, alături de alte produse Alpina, prin intermediul dealerului oficial BMW în Moldova, compania AutoSpace!

Aşteptaţi testul nostru cu modelul dat!😎

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/