(video) Și bicicliștii ar trebui să aibă asigurare RCA? Momentul unui accident lângă Tipografia Centrală

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În după amiaza zilei de miercuri, în intersecția destul de periculoasă de lângă Tipografia Centrală, s-a întâmplat următorul accident de circulație.

În zonă e garantată producerea unui accident rutier dacă cineva comite cea mai simplă încălcare a RCR sau dă o dovadă de neatenție chiar și pentru o clipă.

VIDEO: facebook.com/iliusha.gobjila

Accident.md scrie că biciclistul va fi cel care va suporta cheltuielile pentru reparația mașinii care aparține școlii auto din cadrul UTM. Dat fiind faptul că el nu are o asigurare RCA, deși e participant la trafic!

Nu am putut afla dacă în acel moment vreun cursant efectuase o oră practică.

În contextul acestui caz apare întrebarea: și bicicliștii ar trebui să aibă asigurare RCA? Însă despre ce fel de asigurare poate fi vorba dacă unii nu-și pot permite achiziția unei elementare căști de protecție…

Vezi și: (video) Utilizatori vulnerabili sau privilegiați ai drumurilor? Doi biciclişti şi regulile lor de deplasare prin Chişinău

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise