(foto/update) Accident grav la intrarea în UTA Găgăuzia: impact frontal, două decese, patru persoane rănite

(update) Au apărut noi detalii despre tragicul accident care s-a produs în această seară la Comrat, în urma căruia au murit două tinere, iar șoferii și doi copii au ajuns în stare gravă la spital. S-a aflat mai nou că accidentul a mai luat viața unei persoane.

Contactat telefonic, Alexei Grosu, șeful-adjunct al INSP, a declarat pentru Deschide.MD că preliminar, șoferul BMW-ului s-ar face vinovat de accident. Acesta riscă până la opt ani de închisoare!

“Dânsul se deplasa cu viteză excesivă, când din cauza asfaltului umed, mașina a derapat și a intrat pe contrasens, izbindu-se frontal în cel de-al doilea automobil ce venea din partea opusă și în care se afla o familie cu doi copii. Șoferul BMW-ului avea ca pasageră o tânără în vârstă de 31 de ani”, susține Grosu.

În urma impactului, pasagera din BMW a murit pe loc până la venirea ambulanței, iar celelalte victime au fost transportați la spital.

Din nefericire, și soția șoferului automobilului Peugeot, o tânără în vârstă de 27 de ani, a murit în drum spre spital.

Totodată, este de menționat că șoferul BMW-ului, dar și șoferul automobilului Peugeot și cei doi copii ai săi de 7 ani și respectiv  2 ani, se află în stare gravă și au fost internați în secția reanimare.


O femeie a murit, iar alte cinci persoane au fost rănite, după ce două automobile s-au ciocnit violent. Tragedia a avut loc în această seară, în jurul orei 20:10, chiar la intrarea în UTA Găgăuzia.

Preliminar se cunoaște că impactul a avut loc frontal între două automobile de marca BMW și Peugeot, după ce unul dintre șoferi ar fi intrat pe contrasens. Totodată, este menționat că din cele cinci persoane rănite, doi sunt copii.

La fața locului a intervenit poliția, ambulanțe, dar și un echipaj de descarcerare, notează deschide.md

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/