(foto) Chișinău: Cer respect, dar reciproc nu o fac! Cum doi şoferi au blocat o stație de încărcare deşi nu-şi încărcau maşinile

În ultima perioadă vedem pe internet tot mai multe postări venite de la proprietari de automobile electrice sau plug-in hybrid care se plâng pe alți șoferi ce nu au aceste tehnologii pe mașinile lor și doar blochează locurile de parcare din preajma stațiilor de încărcare cu energie electrică.

Însă nu mult a durat până să vedem și situația când proprietarii de automobile electrice și plug-in hybrid blochează aceleași spaţii doar pentru a parca mașina și nu pentru a folosi terminalele de încărcare a bateriilor.

FOTO: facebook.com/rois010

O asemenea situație a fost surprinsă astăzi de către o șoferiță, care dorind să încarce cu energie electrică mașina pe care o conduce, nu a putut să o facă din cauza unei Tesla Model 3 și a unui Hyundai Sonata Plug-in Hybrid lăsate pe locurile destinate mașinilor eficiente din preajma unui magazin din capitală.

Discuția a continuat în comentariile postării, unde a intervenit și proprietarul Hyundai-ului care reproșa că de fapt avea mașina pusă la încărcat. Însă autoarea postării a dat asigurări că nici un automobil nu stătea la încărcat în momentul când a fost făcută poza.

De menţionat că portul de încărcare la o Tesla Model 3 se află în capătul maşinii, pe partea laterală stângă, imediat lângă stop, în timp ce la acest model de Hyundai se află între arcul roţii faţă din stânga şi portieră. În context, nu se observă din fotografie nici un cablu de încărcare ataşat de maşini.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Vezi şi: 

https://autoblog.md/toate-magazinele-kaufland-moldova-vor-avea-statii-publice-de-incarcare-a-automobilelor-electrice-putere-tipuri-de-porturi-si-disponibilitate/

METRO Cash & Carry Moldova investește în proiecte sustenabile, prin deschiderea primei stații de încărcare a automobilelor electrice din cadrul rețelei

https://autoblog.md/renault-moldova-prezentat-noul-zoe-si-o-statie-de-reincarcare-rapida-pentru-electromobile/

Cmentariile sunt închise