(foto) Chişinău: Un BMW Seria 7 s-a oprit avariat într-o staţie de troleibuz după ce nu i-a fost cedată trecerea

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Accident grav în zona staţiei terminus de troleibuz de pe strada Calea Ieşilor. În seara târzie a zilei de ieri, posesorul unui BMW Seria 7 şi l-a avariat grav după ce ar fi încercat să evite un contact cu un taximetru. Conducătorul acestuia din urmă ar fi efectuat o manevră de întoarcere, pe neașteptate, fără ca să-i cedeze trecerea primului.

Conform informaţiilor oficiale care ne-au fost comunicate de Svetlana Scripnic, ofiţerul de presă al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, totul s-a întâmplat în jurul orei 22:00. Taximetrul cu pricina este de marca Toyota. Sedanul premium a avut de înfruntat mai multe obstacole, printre care şi câteva borduri, până s-a oprit definitiv.

Imaginile realizate de un martor ocular arată deteriorări semnificative ale caroseriei, ale punţii posterioare, în timp ce toate pernele de aer au fost declanșate. Deşi la faţa locului a intervenit o ambulanţă şi un echipaj de pompieri, careva victime sau persoane traumatizate nu s-au înregistrat.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/