(foto) Comanda unui fan i-a motivat pe cei de la Ford să-şi pregătească propriul campervan pe bază de Transit

0

Fanul călătoriilor cu maşina şi a companiei Ford, britanicul Steve North, şi-a primit recent o comandă specială – un Ford Transit Custom modificat de atelierul autorizat MS-RT. Rezultatul este o casă pe roţi premium care l-a costat 77.000 de lire sterline.

În plus față un nou kit exterior aerodinamic agresiv și autocolante de la MS-RT, noul campervan mai este echipat cu un nou eşapament cu două terminaţii, jante de 18 inci, faruri xenon, navigaţie prin satelit şi cruise control adaptiv.

Scaunele frontale au fost tapiţate cu piele de culoare albă, cu inserţii şi cusături albastre pentru contrast. Pentru acoperirea planşei de bord şi a tavanului s-a folosit Alcantara. Volanul este unul nou, turtit în partea inferioară şi acoperit atât cu piele, cât şi cu fibră de carbon.

În același timp, mașina și-a menținut funcționalitatea: bancheta din spate cu trei locuri pentru pasageri se poate transforma într-un pat. La fel în habitaclu, o parte din spaţiu îl ocupă un perete în care a fost instalată o mică bucătărie cu o chiuvetă şi aragaz încorporat, alături de un blat şi un frigider printre altele. Un alt loc suplimentar de dormit poate fi organizat în cortul integrat în acoperişul mobil.

Modelul personalizat este dotat cu un motor turbo diesel de 2.0 litri, ce produce 170 de cai putere şi este cuplat la o cutie de viteze automată cu şase trepte.

Cu ocazia lansării acestui proiect, Ford a anunţat că deja în această toamnă va arăta propriul campervan făcut pe baza modelului Transit.

GALERIE FOTO:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata